Μίλαν-Τορίνο με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο των στοιχημάτων τους, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα. Η νέα αυτή προσφορά ισχύει για τον αγώνα του ιταλικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Μίλαν και Τορίνο και διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις που θα συναντήσουν τα μέλη της Goalbet στο 1Χ2 του Μίλαν-Τορίνο έχουν αυξηθεί σε σχέση με αυτές που προσφέρουν οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται να ανταμείψουν όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς με αυξημένα κέρδη.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet

Στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα, τα οποία οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως στον αγώνα ανάμεσα σε Μίλαν και Τορίνο. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, εκεί που έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει επίσης να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Άλλωστε, μόνον όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που μοιράζει η προσφορά.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Μίλαν-Τορίνο

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά της 0% γκανιότας της Goalbet βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του ιταλικού Κυπέλλου. Χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί ως εξής: για νίκη της Μίλαν στο 1.76, για ισοπαλία στο 4.25 και για νίκη της Τορίνο στο 5.04.

Χάρη στις παραπάνω αποδόσεις, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία