Προσφορά για τους 8 του Μουντιάλ στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η σημερινή ημέρα συνοδεύεται από αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, αφού βρισκόμαστε σε μια από τις κρίσιμες φάσεις του Μουντιάλ και οι αγώνες για την πρόκριση στη φάση των προημιτελικών συνεχίζονται, με δύο ακόμη κορυφαίες αναμετρήσεις, αλλά και πολλές προσφορές στις στοιχηματικές εταιρίες. Τα μέλη της Goalbet, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν μια τέτοια προσφορά και να στοιχηματίσουν, όχι στους αγώνες, αλλά στις ομάδες που θα προκριθούν στη φάση των προημιτελικών.

Αναλυτικότερα, η Goalbet έχει δημιουργήσει μια αγορά με το όνομα Head to Head Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, όπου οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στις εθνικές ομάδες που πιστεύουν ότι θα προκριθούν στα προημιτελικά. Και αυτά τα στοιχήματα θα μπορούν να τα τοποθετήσουν με μειωμένο ρίσκο, μέσω της νέας προσφοράς.

 

Μειωμένο ρίσκο για τις προβλέψεις head to head

Στη συγκεκριμένη αγορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet, οι παίχτες θα μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, προβλέποντας μία ή περισσότερες ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Χάρη στην προσφορά, μάλιστα, οι προβλέψεις τους θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο, αφού, αν καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και χάσουν, θα δικαιούνται επιστροφή του 50% των χαμένων χρημάτων τους.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει έως απόψε, 2 Ιουλίου, στις 20:30. Έως εκείνη την ώρα, οι πάιχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά head to head, προβλέποντας τουλάχιστον τρεις ομάδες που θα προκριθούν στα προημιτελικά. Κάθε παίχτης μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά με ένα μόνο δελτίο, το οποίο θα έχει ελάχιστη αξία 5 ευρώ.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης επιλέξει τρεις ομάδες και τοποθετήσει ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ, θα έχει να αντιμετωπίσει μειωμένο ρίσκο. Εξάλλου, ακόμη κι αν χάσει, το 50% των χαμένων χρημάτων του θα επιστραφεί στον λογαριασμό του. Τα χρήματα αυτά, όμως, θα έχουν τη μορφή πριμ και θα πρέπει να τζιραριστεί επί τρεις φορές, προκειμένου να απελευθερωθεί για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία