Παρολί μειωμένου ρίσκου υπόσχεται η νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν μια σειρά από παρολί μειωμένου ρίσκου, αρκεί να συμπεριλάβουν σε αυτά τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Χετάφε και Ρεάλ Μαδρίτης. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα το ρίσκο των παρολί να μειώνεται σημαντικά.

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, που να συμπεριλαμβάνουν τον αγώνα ανάμεσα σε Χετάφε και Ρεάλ Μαδρίτης. Και, ανάλογα με τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο αγώνα, θα κριθεί και το αν θα εξασφαλίσουν κάποια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σήμερα στην Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να πρόκειται για παρολί στοιχήματα, που να περιλαμβάνουν και τον αγώνα ανάμεσα σε Χετάφε και Ρεάλ. Επιπλέον, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα πρέπει και να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, προκειμένου να τους ενημερώσουν για το ID του δελτίου τους. Και, τέλος, θα πρέπει να περιμένουν, όχι μόνο να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους, αλλά και να μπει το πρώτο γκολ στο Χετάφε-Ρεάλ.

Άλλωστε, βασική προϋπόθεση για να ενεργοποιηθεί η προσφορά είναι να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ή ο Χάιμε Μάτα ή ο Καρίμ Μπενζεμά. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Εφόσον καλυφθούν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η στοιχηματική εταιρία Goalbet θα αποζημιώσει όλα τα κατάλληλα παρολί που έχουν χάσει. Η αποζημίωση θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία