Παρολί ποδοσφαίρου με μειωμένο ρίσκο στην στοιχηματική εταιρεία Betshop

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο μπορεί να μην εντυπωσιάζει στον τομέα της ποσότητας, αλλά σίγουρα παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον στον τομέα της ποιότητας. Αν και δεν διεξάγονται πολλοί σημαντικοί αγώνες, αυτοί που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα σίγουρα θα προσελκύσουν πολλά στοιχήματα από τους παίχτες. Μεταξύ άλλων, άλλωστε, έχουμε σήμερα ένα κορυφαίο ντέρμπι μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάποιους ενδιαφέροντες αγώνες στην ισπανική Premier League και στο βελγικό πρωτάθλημα, καθώς και τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Και όσοι αναζητούν ακόμη περισσότερα, μπορούν να στοιχηματίσουν μεταξύ άλλων και στο τουρκικό ή στο δανικό Κύπελλο.

Όλοι οι παραπάνω αγώνες είναι ιδανικοί και για συνδυασμό στοιχημάτων σε παρολί. Ειδικά στην στοιχηματική εταιρεία Betshop, όπου μπορούν να τοποθετήσουν παρολί με μειωμένο ρίσκο, οι παίχτες αναμένεται να εκμεταλλευτούν κάθε πιθανή ευκαιρία και να διεκδικήσουν κέρδη με παρολί στοιχήματα.

 

Παρολί με κέρδη στο ΠΑΡΑ1

Η προσφορά της Betshop ονομάζεται ΠΑΡΑ1 και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε κάθε παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου – αρκεί, βέβαια, να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, όσοι τοποθετήσουν τα απαραίτητα παρολί και προβλέψουν λάθος μόνο σε ένα σημείο δε θα χάσουν τα χρήματά τους, αλλά θα τα δουν να επιστρέφουν στον λογαριασμό τους.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, το αυξημένο ρίσκο ενός παρολί μειώνεται και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν μέσω της Betshop θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μικρότερο άγχος.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν απλά παρολί (και όχι συστήματα) στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Τα παρολί θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τέσσερα σημεία, με στοιχήματα που θα έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του. Επιπλέον, κάθε σημείο θα μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά, αρκεί να επιλεγεί σημείο με απόδοση 1.70 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν τέτοια παρολί και προχωρήσουν σε cash out στοιχημάτων, από την άλλη, δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά. Αν, όμως, αφήσουν ανοιχτά τα στοιχήματά τους και χάσουν για μία μόνο λάθος πρόβλεψη, δε θα χάσουν τα χρήματά τους.

Για να επιστρέψουν, βέβαια, τα χαμένα χρήματα στον λογαριασμό τους, οι δικαιούχοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Betshop, στέλνοντας ένα e-mail στο cex@betshop.gr, αναγράφοντας τον κωδικό του δελτίου, το username τους και τον κωδικό ΠΑΡΑ1.

Η Betshop ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και εκτός από στοίχημα προσφέρει στα μέλη της και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία