Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Europa League

Ο μεγάλος αριθμός κορυφαίων αγώνων ποδοσφαίρου που διεξάγεται σήμερα, στο πλαίσιο του Europa League, δίνουν στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet την ευκαιρία να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους και να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα παρολί, τα οποία θα μπορούν να αποφέρουν κέρδη. Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα μπορούν να τοποθετήσουν κάποια παρολί που θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

Χάρη στην προσφορά, άλλωστε, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet θα συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί στοιχήματα που θα πληρούν κάποιες απλές προϋποθέσεις. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα στο pre-game και να συμπεριλάβουν τουλάχιστον 4 αγώνες του Europa League. Το παρολί τους μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να αποτελείται μόνον από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και θα μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας το ID του δελτίου τους στην Goalbet.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η τελευταία προϋπόθεση που θα πρέπει να καλύψει ένα παρολί, προκειμένου να εξασφαλίσει την αποζημίωση της Goalbet, είναι να χάσει εξαιτίας μόνο ενός σημείου. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα ισούται με την αξία του παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον πρώτα καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως η Goalbet για σήμερα επέλεξε τον αγώνα Ρέιντζερς-Πόρτο για την προσφορά της 0% γκανιότας. Όλες τις προσφορές της Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία