Μειωμένο ρίσκο σε Champions League & Europa League στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Αυτές τις ημέρες, διεξάγονται οι προκριματικοί αγώνες του Champions League, οι οποίοι σύντομα θα δώσουν τη θέση τους σε αυτούς του Europa League. Όλοι οι αγώνες προσφέρονται για στοιχηματισμό και, για τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, είναι διαθέσιμοι και στο πλαίσιο μιας νέας προσφοράς, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένα στοιχήματα.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τους αγώνες των δύο διοργανώσεων που θα διεξαχθούν από τις 23 έως τις 25 Ιουλίου και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη μέσω συγκεκριμένων παρολί, έχοντας να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

 

Μειωμένο ρίσκο στους αγώνες με λευκή ισοπαλία

Η προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα παρολί, στην περίπτωση που ένας από τους αγώνες που θα περιέχουν λήξει με σκορ 0-0. Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την αποζημίωση, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί με τουλάχιστον τρεις αγώνες, από τα προκριματικά του Champions League ή του Europa League. Τα παρολί μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Η επόμενη προϋπόθεση που πρέπει να καλυφθεί, προκειμένου να τεθεί σε ισχύ η προσφορά είναι να λήξει έστω ένας από τους αγώνες που θα συμπεριληφθούν στα κατάλληλα παρολί με σκορ 0-0. Σε αυτήν την περίπτωση, αν το παρολί χάσει, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση, τέλος, θα είναι ίση με το 100% της αξίας του χαμένου δελτίου, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ θα έχει τη μορφή πριμ και θα υπόκειται σε απαιτήσεις τζιραρίσματος.

Μην ξεχνάτε πως όσες προσφορές ανακοίνωσε η Goalbet (όπως η 0% γκανιότα στο σημερινό ματς Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός) και θα ανακοινώσει απευθύνονται και στους Έλληνες παίχτες του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία