Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Europa League στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Το σημερινό πρόγραμμα του Europa League δίνει την ευκαιρία στους παίχτες του στοιχήματος να αναζητήσουν ανάμεσα σε εκατοντάδες επιλογές τις στοιχηματικές ευκαιρίες εκείνες που θα μπορέσουν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Οι ευκαιρίες από τις εταιρίες στοιχημάτων είναι πολλές και μπορούν να συνδυαστούν και σε κάποιο παρολί στοίχημα, αρκεί οι παίχτες να είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν το αυξημένο ρίσκο. Ή απλά να φροντίσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet.

Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο των παρολί στοιχημάτων και να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν, στην περίπτωση που κάποιος από τους αγώνες της επιλογής τους λήξει με σκορ 0-0.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Την προσφορά της Goalbet μπορούν να εκμεταλλευτούν όλοι οι παίχτες, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Europa League. Τα παρολί θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τρία σημεία και να αφορούν αποκλειστικά αγώνες του Europa League. Από την άλλη, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να συνοδεύονται από την κατώτατη απόδοση που έχει ορίσει η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Goalbet.

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί θα έχει να αντιμετωπίσει μειωμένο ρίσκο. Και στην περίπτωση που ένας από τους αγώνες της επιλογής του λήξει με σκορ 0-0 και το παρολί του χάσει, θα δικαιούται την αποζημίωση της προσφοράς.

Η αποζημίωση αυτή θα έχει ύψος 100% επί του χαμένου του ποσού, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορεί μεν να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά δε θα μπορεί να μεταφερθεί από τον λογαριασμό, παρά μόνο αφότου τζιραριστεί η αξία του επί τρεις φορές.

Για σήμερα η Goalbet έχει ανακοινώσει 0% γκανιότα για τους αγώνες ΠΑΟΚ-ΜΟΛ Βίντι και Ολυμπιακός-Ντουντελάντζ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία