Ολυμπιακός-Οσμάνλισπορ: Δωρεάν live στοίχημα από τη Bwin

Η εταιρία στοιχήματος Bwin επικεντρώνεται σήμερα στους αγώνες ποδοσφαίρου του Europa League και καλύπτει τις αναμετρήσεις στο σύνολό τους. Όπως είναι φυσικό, όμως, όπως και σε κάθε ημερήσιο πρόγραμμα αγώνων, οι αναμετρήσεις με ελληνικό ενδιαφέρον είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Και ανάμεσα σε αυτές τις αναμετρήσεις ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο μία, αυτή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Οσμάνλισπορ.

 

Ο αγώνας έχει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και η Bwin τον καλύπτει πλήρως, με δεκάδες επιλογές, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα, όμως, η ιστοσελίδα ανακοίνωσε και μια προσφορά για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στον αγώνα.

 

Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται στους παίχτες ένα δωρεάν live στοίχημα στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού. Για να το εξασφαλίσουν, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω. Επίσης, δε μπορεί να είναι παρολί, αλλά αποκλειστικά μονό.

 

Αφού τοποθετήσουν το παραπάνω στοίχημα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ακόμη με πραγματικά χρήματα, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ανοίγοντας την πλατφόρμα του live στοιχήματος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ακόμη μονό στοίχημα, σε απόδοση 1.70 και άνω. Εφόσον αυτό το στοίχημα χάσει, θα κερδίσουν επιστροφή χρημάτων.

 

Το ποσό της επιστροφής, μάλιστα, θα έχει αξία ίση με το ποσό που στοιχημάτισαν πριν την έναρξη του αγώνα. Και το μέγιστο ποσό που θα εισπράξουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά θα αγγίζει τα 25 ευρώ. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει στοιχηματίσει 25 ευρώ πριν την έναρξη του αγώνα και 30 κατά τη διάρκειά του, θα λάβει επιστροφή 25 ευρώ.

 

Τα χρήματα, τέλος, θα έχουν τη μορφή μπόνους, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τις επόμενες 48 ώρες από τη λήξη του αγώνα και θα πρέπει να τζιραριστούν επί τρεις φορές, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Χτες η Μπάγερν Μονάχου ήρθε αντιμέτωπη με την Άρσεναλ στα πλαίσια του Champions League και η Bwin ανακοίνωσε για τον αγώνα δωρεάν live στοίχημα.

Η Bwin ανήκει και πάλι στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας ύστερα από την απουσία τριών χρόνων προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bwin και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία