Παρολί μειωμένου ρίσκου στα προκριματικά του Europa League από την Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στους σημερινούς προκριματικούς του Europa League. H εν λόγω προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένα παρολί που θα αφορούν σε αγώνες της διοργάνωσης, στην περίπτωση που κάποιος από αυτούς λήξει με σκορ 0-0 και προκαλέσει απώλεια χρημάτων.

Η προσφορά της Goalbet ισχύει για όλους τους σημερινούς αγώνες της προκριματικής φάσης του Europa League και υπόσχεται να αποζημιώσει εκείνα τα παρολί που θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και θα χάσουν υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

 

Μειωμένο ρίσκο στο 0-0

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο πλαίσιο της προσφοράς, αρκεί να καλυφθεί μια σημαντική προϋπόθεση: να λήξει ένας από τους αγώνες με λευκή ισοπαλία. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, άλλωστε, θα ενεργοποιηθεί η προσφορά και θα υπάρξει αποζημίωση των χαμένων παρολί.

Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που δε μπορούν να ελέγξουν οι παίχτες. Από την πλευρά τους, όμως, θα πρέπει να καλύψουν κάποιες άλλες προϋποθέσεις, που αφορούν στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game και να συμπεριλάβουν τρεις σημερινούς προκριματικούς αγώνες του Europa League. Τα παρολί τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση, αλλά θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Αφού τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Εφόσον κάποιος παίχτης καλύψει τις παραπάνω προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και χάσει τα χρήματά του, θα δικαιούται συμμετοχή στην προσφορά. Για να λάβει την αποζημίωση, όμως, θα πρέπει ένας από τους αγώνες να λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, θα εισπράξει μια αποζημίωση, η οποία θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με το 100% της αξίας του στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Τα χρήματα του πριμ θα απελευθερωθούν για ανάληψη, μόνο αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Goalbet επέλεξε για τα μέλη της τον προκριματικό αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Σάμροκ Ρόβερς-Μπραν για την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία