Δύο προσφορές στο Champions League από την Sportingbet

Η Sportingbet στρέφει σήμερα το ενδιαφέρον της στο Champions League – το ίδιο, άλλωστε, αναμένεται να κάνουν και τα περισσότερα μέλη της, τα οποία θα στοιχηματίσουν στις δεκάδες στοιχηματικές αγορές που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχημάτων για τους σημερινούς αγώνες. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν και ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Βόλφσμπουργκ, οι οποίες μάλιστα αποτελούν και το αντικείμενο δύο προσφορών που ανακοίνωσε για τα μέλη της η Sportingbet.

 

Η πρώτη από τις προσφορές που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι υπόσχεται ένα μπόνους 5% σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το bonus αυτό θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του. Και μπορεί να μη συμμετέχουν στην προσφορά τα live στοιχήματα, αλλά συμμετέχουν τα παρολί – αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, αφορά σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βόλφσμπουργκ. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές, και πάλι πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ και, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επιστροφή, πρέπει να καλυφθεί μια ακόμη προϋπόθεση: να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει το Ρονάλντο να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Όσοι εξασφαλίσουν το στοιχηματικό μπόνους ή την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου τα χρήματα να πιστωθούν στους λογαριασμούς τους. Τα χρήματα αυτά θα έχουν τη μορφή bonus, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

Στην πρώτη αναμέτρηση των τεσσάρων ομάδων στις 6 του μηνός η Sportingbet είχα ανακοινώσει ξανά δύο προσφορές.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος,ιδρύθηκε το 1998 και σήμερα θεωρείται από τις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες εταιρίες του χώρου με αριθμό πελατών να ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία