Παρολί με μειωμένο ρίσκο στην στοχηματική εταιρεία Betshop

Όσο κι αν δε μπορούν να χαρακτηριστούν κορυφαίες ή εντυπωσιακές, οι σημερινές επιλογές στοιχηματισμού όσων προχωρούν σε προβλέψεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι αρκετές και μπορούν να παρουσιάσουν αρκετές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Ειδικά όσοι συνδυάσουν τις επιλογές τους σε παρολί θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη – αρκεί, βέβαια, να είναι διατεθειμένοι να υποστούν και αυξημένο ρίσκο.

Σε κάποιες περιπτώσεις, βέβαια, το ρίσκο ενός παρολί μπορεί να μειωθεί. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η σημερινή στην εταιρεία στοιχηματισμού Betshop, η οποία ανακοίνωσε μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο στα σημερινά παρολί.

 

Μειωμένο ρίσκο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Η προσφορά της Betshop ισχύει για όσα παρολί τοποθετηθούν σήμερα σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Όσοι παίχτες συνδυάσουν τις επιλογές τους θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν χρήματα με μειωμένο ρίσκο, αφού, ακόμη κι αν χάσουν τα χρήματά τους για μια λάθος πρόβλεψη, θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων στον λογαριασμό τους. Με άλλα λόγια, ακόμη κι αν χάσουν (εφόσον καλύπτονται οι προϋποθέσεις της προσφοράς), το υπόλοιπο του λογαριασμού τους δεν πρόκειται να μειωθεί.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Betshop έχουν το δικαίωμα να το κάνουν έως και δύο φορές ανά ημερολογιακό μήνα. Για να δικαιούνται συμμετοχή, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αναλυτικότερα, στην προσφορά συμμετέχουν τα παρολί τεσσάρων έως 30 σημείων, με στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα (τα live στοιχήματα εξαιρούνται).

Επιπλέον, κάθε σημείο του παρολί θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω. Και, τέλος, το εν λόγω παρολί θα πρέπει να χάσει, εξαιτίας μίας και μόνο πρόβλεψης. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα αποκτήσει ο παίχτης δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά.

 

Επιπλέον όροι και προϋποθέσεις

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο πρόβλεψης θα είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην προσφορά και να δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να επιστρέφει στα προηγούμενα επίπεδα. Εφόσον δικαιούνται πίσω τα χρήματά τους, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο cex@betshop.gr, αναγράφοντας τον κωδικό του δελτίου τους, το username τους και τον κωδικό ΠΑΡΑ1.

Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τα χαμένα τους χρήματα, τα οποία θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για το ρίσκο.

Η Betshop ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και προσφέρει στα μέλη της μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων και παιχνιδιών, μάλιστα έχει βραβευτεί για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία