Επιστροφή χρημάτων στους αγώνες του EURO από τη Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365 έχει ανακοινώσει διάφορες νέες προσφορές που ισχύουν για όσους στοιχηματίσουν στους αγώνες του EURO 2016, ενώ παράλληλα έχει επεκτείνει κάποιες από τις υπάρχουσες, προκειμένου να ευνοήσει ακόμη περισσότερο τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

 

Μία τέτοια προσφορά είναι εκείνη της επιστροφής χαμένων χρημάτων που υπόσχεται η Bet365 σε κάθε αγώνα που λήγει με σκορ 0-0. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει και στους αγώνες του EURO 2016 και έχει επεκταθεί σε ακόμη περισσότερες στοιχηματικές αγορές, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους παίχτες να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

 

Αναλυτικότερα, η Bet365 υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν όσοι παίχτες της στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές σε κάθε αγώνα του EURO 2016. Και οι αγορές αυτές είναι περισσότερες από ποτέ, καθώς στην προσφορά συμμετέχουν οι εξής: πρώτος σκόρερ, τελευταίος σκόρερ, σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή, ημίχρονο/τελικό, όλες οι αγορές του ακριβούς σκορ και όλες οι αγορές του scorecast.

 

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στις παραπάνω αγορές και χάσουν, επειδή ο αγώνας έληξε 0-0, δικαιούνται επιστροφή ολόκληρου του ποσού που έχασαν. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν, μάλιστα, μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι μονά ή παρολί. Ωστόσο, θα πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

 

Για να δικαιούνται την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, οι παίχτες θα πρέπει να αποφύγουν να προχωρήσουν σε cash out των στοιχημάτων τους. Στην περίπτωση των παρολί, βέβαια, μπορούν να πραγματοποιήσουν τμηματικό cash out (αλλά όχι στο στοίχημα του αγώνα που συμμετέχει στην προσφορά).

Για τους αγώνες του Euro η Bet365 έχει ανακοινώσει επιστροφή χρημάτων σε όσους στοιχηματίσουν σε κάποια ομάδα και αυτή αποκλειστεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Bet365 είναι από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στο διαδίκτυο και ένας από τους πολλούς λόγους που ξεχωρίζει είναι οι υψηλές αποδόσεις που προσφέρει στο στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία