Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Copa America για τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet

Και σήμερα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους για τους αγώνες του Copa America σε παρολί και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να εκμεταλλευτούν την κατάλληλη προσφορά. Η Goalbet, άλλωστε, έχει ανακοινώσει και σήμερα μια τέτοια προσφορά, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, ανάλογα με τις εξελίξεις σε έναν επιλεγμένο αγώνα: αυτόν ανάμεσα σε Κολομβία και Κατάρ.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και θα συμπεριλάβουν το Κολομβία-Κατάρ θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν και επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί, τα οποία αν χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν μόνο όσα παρολί τοποθετηθούν στο pre-game, περιλαμβάνουν ένα στοίχημα στον αγώνα ανάμεσα σε Κολομβία και Κατάρ και αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα πρέπει επιπλέον να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Τέλος, θα πρέπει να καλυφθεί μία τελευταία προϋπόθεση, προκειμένου η Goalbet να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα. Θα πρέπει στον αγώνα ανάμεσα σε Κολομβία και Κατάρ να πετύχει το πρώτο γκολ είτε ο Ρανταμέλ Φαλκάο είτε ο Αλμοέζ Αλί. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο θα ολοκληρωθεί η προσφορά της Goalbet.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα μέλη της Goalbet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει ύψος ίσο με το 100% του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ. Για να μπορέσουν, λοιπόν, οι παίχτες να προχωρήσουν σε ανάληψή του, θα πρέπει να καλύψουν πρώτα τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Goalbet προσφέρει σήμερα τον αγώνα Αργεντινή-Παραγουάη με την προσφορά της 0% γκανιότας. Αυτές τις δύο προσφορές αλλά και πάρα πολλές ακόμα μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία