Νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και τα μέλη της μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο, απλά εκμεταλλευόμενα τη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι και πραγματοποιώντας μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η νέα προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους μεταφέρουν σήμερα νέα ποσά στον λογαριασμό τους με ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού.

Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα κερδίσουν ένα πριμ, το οποίο θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, στην ιστοσελίδα του στοιχήματος ή στο καζίνο.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Δικαίωμα συμμετοχής στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχουν όλα τα μέλη της που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια κατάθεση στον λογαριασμό τους. Οι παίχτες αυτοί θα μπορούν να διεκδικήσουν το πριμ επαναφόρτισης, αρκεί να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση έως τις 23:59 Της 4ης Αυγούστου. Παράλληλα, έχουν την ίδια ακριβώς διορία, προκειμένου να τζιράρουν μία φορά την αξία της κατάθεσης. Τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet, στο οποίο να αναγράφεται το ποσό και η ώρα της κατάθεσης.

 

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες

Όσοι παίχτες καλύψουν στο έπακρο τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού. Το πριμ θα έχει αξία ίση με το 20% της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Παράλληλα, οι παίχτες θα μπορούν να προχωρήσουν και σε ανάληψη του πριμ, αν το επιθυμούν, αρκεί να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος που ισχύουν στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία