Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Η Interwetten, που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας,ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της και υπόσχεται να ανταμείψει όσους πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους με ένα πριμ επαναφόρτισης. Η νέα προσφορά ισχύει έως τις 20 Οκτωβρίου και οι παίχτες μπορούν να πραγματοποιούν συνεχόμενες καταθέσεις, προκειμένου να ανεβάζουν το ύψος του πριμ, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Με αυτόν τον τρόπο, οι νέες καταθέσεις στην Interwetten αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία. Η νέα προσφορά μπορεί να αυξήσει περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού κάθε παίχτη, αρκεί να καλύψει μια σειρά από προϋποθέσεις.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης του πριμ

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten έχουν περιθώριο έως τις 20 Οκτωβρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία ή περισσότερες καταθέσεις στον λογαριασμό τους. Κάθε παίχτης μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί και να εξασφαλίσει ένα πριμ 25% επί της αξίας του, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, μπορούν να εξασφαλίσουν το πριμ σε δόσεις, πραγματοποιώντας περισσότερες καταθέσεις, αρκεί να μην ξεπεράσουν το προκαθορισμένο όριο.

Κάθε κατάθεση, λοιπόν, θα αποφέρει και ένα πριμ 25% στους παίχτες. Το πριμ αυτό θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, αλλά δε θα είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμο για ανάληψη. Για να απελευθερωθεί, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.70 και άνω. Η διορία που έχουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία, μάλιστα, είναι 14 ημέρες.

Η διαδικασία απελευθέρωσης του πριμ που θα εισπράξουν οι παίχτες είναι αρκετά σημαντική και επειδή το πριμ τους θα απελευθερώνεται σε δόσεις. Συγκεκριμένα, κάθε παίχτης θα μπορεί να απελευθερώσει την πρώτη δόση του πριμ, πραγματοποιώντας το απαραίτητο τζιράρισμα, πριν απελευθερώσει την επόμενη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία