Νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η αγωνιστική δράση το επόμενο τριήμερο είναι πλούσια σε αρκετά αθλήματα – όπως για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο, όπου διεξάγεται μεταξύ άλλων το UEFA Nations League, αλλά και το τένις, όπου διεξάγεται το US Open – και οι παίχτες που έχουν αρκετά χρήματα στον λογαριασμό που διατηρούν στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν πολλά στοιχήματα σε διαφορετικά σημεία και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Ακόμη και όσοι δεν έχουν αρκετά χρήματα στον λογαριασμό τους, όμως, μπορούν φυσικά να τον τροφοδοτήσουν, με μια νέα κατάθεση.

Οι παίχτες που θα πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους κατά τη διάρκεια του τριημέρου, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν και ένα πριμ επαναφόρτισης, χάρη στη νέα προσφορά της Goalbet. Και, χάρη στο πριμ θα μπορούν να τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα, χωρίς να ρισκάρουν τα δικά τους χρήματα.

 

Περισσότερα χρήματα για στοιχήματα χωρίς ρίσκο

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν όσοι εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Goalbet θα ισούται με το 30% του ποσού της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Επιπλέον, αν καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος (τρεις φορές η αξία του, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω), θα είναι διαθέσιμο και για ανάληψη.

Για να εξασφαλίσουν το πριμ, όμως, οι παίχτες έχουν διορία έως την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου (στις 23:59), προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρουν ολόκληρο το ποσό της κατάθεσης επί μία φορά, προκειμένου να απελευθερώσουν το πριμ.

Με αυτόν τον τρόπο, και ανεξάρτητα από το σε ποιο άθλημα ή σε ποια διοργάνωση προτιμούν να στοιχηματίζουν, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα του πριμ, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Η Goalbet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που ανακοινώνουν συχνά μπόνους κατάθεσης στα μέλη τους. Μάλιστα η τελευταία προσφορά που είχε ανακοινώσει έληξε χτες τα μεσάνυχτα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία