Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού προσφέρει σήμερα η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η επιστροφή του Champions League αναμένεται να κινητοποιήσει για μια ακόμη φορά του παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους ημιτελικούς της διοργάνωσης και θα καταθέσουν νέα χρήματα στους λογαριασμούς τους, προκειμένου να έχουν αρκετά για τις προβλέψεις τους. Όσοι, μάλιστα, καταθέσουν σήμερα χρήματα στον λογαριασμό που διατηρούν στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και ένα πριμ.

Η Goalbet, άλλωστε, θα ανταμείψει τις σημερινές καταθέσεις (αρκεί να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις) με ένα πριμ 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να ακολουθήσουν την απαραίτητη διαδικασία.

 

Η διαδικασία διεκδίκησης του πριμ

Το πρώτο βήμα για να εξασφαλίσουν οι παίχτες το πριμ της σημερινής προσφοράς της Goalbet είναι να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, έως τις 23:59 της 1ης Μαΐου. Έπειτα, θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα στην Goalbet, αναγράφοντας το ποσό της κατάθεσης και την ώρα που πραγματοποιήθηκε. Τέλος, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία της κατάθεσης επί μία φορά, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν ένα πριμ 20%, το οποίο θα φτάνει έως ένα συγκεκριμένο ποσό και θα πιστωθεί σύντομα στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα του πριμ θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

 

Οι όροι χρήσης του πριμ

Όσοι εξασφαλίσουν το πριμ της σημερινής προσφοράς της Goalbet θα εξασφαλίσουν ένα επιπλέον ποσό, το οποίο αρχικά δε θα είναι διαθέσιμο για ανάληψη, αλλά μόνο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όταν, όμως, ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος του πριμ, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet, τότε τα χρήματα θα γίνουν διαθέσιμα και για ανάληψη.

Η Goalbet προσφέρει και τον αγώνα Τότεναμ-Άγιαξ με 0% γκανιότα στα μέλη της. Προσφορές τις οποίες μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία