Οι προσφορές της Intertops για το NCAA

Η στοιχηματική εταιρία Intertops προχώρησε ένα βήμα περισσότερο από τον ανταγωνισμό και όχι μόνο προσφέρει εκατοντάδες επιλογές σε όσους παίχτες επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο πρωτάθλημα κολεγιακού μπάσκετ των ΗΠΑ (NCAA), το οποίο ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα, αλλά ανακοίνωσε και τέσσερις ασυναγώνιστες προσφορές!

 

Η πρώτη αφορά σε όλα τα μέλη της, νέα ή παλαιότερα, και προσφέρει ένα μπόνους για κάθε κατάθεση που θα πραγματοποιηθεί έως τις 25 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα bonus ύψους 20% και αξίας έως και 100 ευρώ.

 

Η δεύτερη προσφέρει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 100 ευρώ. Για να το κερδίσουν, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στους προκριματικούς αγώνες του NCAA τουλάχιστον 1.000 ευρώ, σε σημεία με απόδοση μεγαλύτερη του 1.5. Το ποσό αυτό θα πρέπει να συμπληρωθεί μέχρι την ολοκλήρωση των προκριματικών, στις 30 Μαρτίου, και οι παίχτες που το δικαιούνται μπορούν να το ζητήσουν (επικοινωνώντας με τους υπεύθυνους) έως τις 3 Απριλίου.

 

Οι δύο παραπάνω προσφορές, όμως, αποτελούν μόνο το… ζέσταμα για τα μέλη της Intertops. Όσοι νιώθουν αρκετά ικανοί και τυχεροί, μπορούν να επιχειρήσουν να προβλέψουν τις νικήτριες ομάδες σε κάθε έναν από τους 63 αγώνες του φετινού πρωταθλήματος. Το επιχείρημα είναι δύσκολο, ωστόσο, η επιτυχία θα ανταμείψει το νικητή με 25.000 ευρώ! Αν, οι νικητές, μάλιστα, είναι περισσότεροι, δε θα μπουν σε διαδικασία κλήρωσης, αλλά θα μοιραστούν το ποσό. Η διορία, ωστόσο, που έχουν οι παίχτες για να προβλέψουν σωστά λήγει με την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος – δηλαδή στις 20 Μαρτίου. Όσοι, λοιπόν, νιώθουν σίγουροι για τις προβλέψεις τους, καλά θα κάνουν να βιαστούν.

 

Τα μέλη της Intertops, τέλος, που διαμένουν στις ΗΠΑ μπορούν να διεκδικήσουν ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο Final Four του NCAA του 2015. Αναλυτικότερα, για κάθε δολάριο που στοιχηματίζουν στους φετινούς αγώνες θα αποκτούν κι έναν λαχνό, ο οποίος θα συμμετάσχει σε ειδική κλήρωση τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

 

Οι συγκεκριμένες προσφορές, λοιπόν, προσφέρουν στους παίχτες ένα ακόμη κίνητρο να στοιχηματίσουν online στο φετινό NCAA.

Ποιός θα μπορούσε να αντισταθεί στις προσφορές της Intertops η οποία ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων για την αξιοπιστία της;



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία