Νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανακοίνωσε μια νέα προσφορά που υπόσχεται να ανταμείψει με ένα πριμ όσα μέλη της σπεύσουν να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η νέα προσφορά θα ανταμείψει με ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού όσους παίχτες πραγματοποιήσουν σήμερα μια νέα κατάθεση και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες έχουν διορία έως απόψε (Τρίτη 12 Μαΐου) στις 23:59, προκειμένου να καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς και να εξασφαλίσουν το πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά θα πρέπει αρχικά να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό, αρκεί να το κάνουν πριν τη λήξη της προσφοράς. Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρουν μία φορά το ποσό της κατάθεσης, προκειμένου να δικαιούνται το πριμ. Τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα με την ώρα και το ποσό της κατάθεσης.

Μόλις ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες, το πριμ θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων και θα είναι έτοιμο για χρήση.

 

Το πριμ της προσφοράς

Το πριμ που θα κερδίσουν όσοι συμμετάσχουν με επιτυχία στην προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα έχει ύψος 20% επί του ποσού κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς των παιχτών, αλλά θα είναι διαθέσιμα μόνο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο και όχι για ανάληψη. Για να απελευθερωθούν προς ανάληψη, θα πρέπει οι παίχτες να τζιράρουν την αξία του επί τρεις φορές, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία