Πριμ για το Μουντιάλ μοιράζει στα μέλη της η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Κάθε φάση του Μουντιάλ, από αυτή των ομίλων έως τον μεγάλο τελικό, συνοδεύεται και από μία προσφορά στην εταιρία στοιχήματος Interwetten. Και, όπως είναι φυσικό, η κρίσιμη φάση των προημιτελικών δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα προσφορών της ιστοσελίδας στοιχήματος. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η Interwetten ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία θα αυξήσει τα χρήματα που θα καταθέσουν τις επόμενες ώρες οι παίχτες στον λογαριασμό τους.

Πρόκειται για ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, το οποίο θα δικαιούνται όσοι προχωρήσουν σε μια νέα κατάθεση χρημάτων, κατά τη διάρκεια των προημιτελικών. Οι παίχτες αυτοί θα έχουν έπειτα στη διάθεσή τους για να στοιχηματίσουν στο Μουντιάλ, όχι μόνο τα χρήματα που κατέθεσαν, αλλά και τα χρήματα του πριμ που εξασφάλισαν.

 

Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στο Μουντιάλ

Αναλυτικότερα, δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι όσοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει μια τουλάχιστον κατάθεση στον λογαριασμό τους και θα πραγματοποιήσουν την επόμενη έως τις 23:59 του Σαββάτου 7 Ιουλίου. Οι παίχτες αυτοί θα δουν το ποσό που θα καταθέσουν στον λογαριασμό τους να αυξάνεται κατά 25%, έως ένα συγκεκριμένο όριο (το οποίο η Interwetten έχει θέσει αρκετά ψηλά). Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να πραγματοποιήσει περισσότερες από μία καταθέσεις και να εξασφαλίσει το πριμ σε δόσεις, έως ότου αγγίξει το συγκεκριμένο όριο.

Χάρη στο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, λοιπόν, το υπόλοιπο των λογαριασμών των παιχτών που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά θα αυξηθεί. Και με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα χρήματα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν προβλέψεις στους αγώνες του Μουντιάλ.

Όσοι εξασφαλίσουν το πριμ της νέας προσφοράς της Interwetten, τέλος, θα πρέπει να τζιράρουν επί τρεις φορές την αξία της κατάθεσής τους, προκειμένου να το απελευθερώσουν.

Να σας θυμίσουμε πως η Interwetten η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, είχε ανακοινώσει και ένα ολοκαίνουριο πριμ για όλα τα νέα μέλη της ενόψει Μουντιάλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία