Ενισχυμένη αξία για τις σημερινές καταθέσεις στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η προσφορά της ημέρας στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet δίνει σήμερα στους παίχτες την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση ενισχυμένης αξίας στους λογαριασμούς τους. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα ενισχύσουν τις σημερινές καταθέσεις με ένα πριμ 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Ωστόσο, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά θα πρέπει να καλύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις και η διορία είναι μικρή, αφού λήγει απόψε τα μεσάνυχτα. Όσοι ενδιαφέρονται, λοιπόν, θα πρέπει να σπεύσουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατάθεσης και όχι μόνο.

 

Η διαδικασία κατάθεσης που θα αποφέρει το πριμ

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και να διεκδικήσουν το σχετικό πριμ, έχουν διορία έως τις 23:59 της Πέμπτης, προκειμένου να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους. Την ίδια διορία έχουν και για να ξεκλειδώσουν το πριμ, τζιράροντας επί μία φορά την αξία της κατάθεσής τους.

Παράλληλα, οι παίχτες που ακολούθησαν τις απαιτούμενες διαδικασίες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα που θα αναφέρει την ώρα και το ποσό της κατάθεσης.

 

Το πριμ και οι τρόποι χρήσης του

Οι παίχτες που θα καλύψουν εγκαίρως όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις θα δουν ένα πριμ να προστίθεται στο ποσό κατάθεσης. Το πριμ θα έχει ύψος 20% επί του ποσού κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Goalbet. Παράλληλα, όσοι καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet θα μπορέσουν να προχωρήσουν και σε ανάληψη του ποσού του πριμ.

Εκτός από το πριμ καταθέσεων η Goalbet για σήμερα έχει επιλέξει για τα μέλη της τον αγώνα Μπελελένσες-Νασιονάλ για την προσφρορά της 0% γκανιότας. Αυτές τις δύο προσφρορές αλλά και άλλες πολλές μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και όσοι Έλληνες είναι φίλοι του στοιχήματος καθώς η Goalbet που τις προσφέρει ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία