Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού όλο τον Αύγουστο μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υποστηρίζει αρκετές και διαφορετικές μεθόδους κατάθεσης χρημάτων, οι οποίες μπορούν να τροφοδοτήσουν με χρήματα τους λογαριασμούς των μελών τους. Δύο από αυτές, μάλιστα, υπόσχονται να ανταμείψουν την πρώτη κατάθεση του Αυγούστου με ένα γενναιόδωρο πριμ κατάθεσης!

Μια νέα προσφορά που ανακοίνωσε η Goalbet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση χρημάτων τον Αύγουστο, αρκεί να χρησιμοποιήσουν έναν από τους επιλεγμένους τρόπους: το BeeCash ή το ecoPayz. Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα εξασφαλίσουν ένα πριμ ύψους 100%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Οι όροι διεκδίκησης του πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού

Για να μπορέσουν να πάρουν το πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού που μοιράζει η προσφορά, οι παίχτες έχουν διορία έως τις 31 Αυγούστου, προκειμένου να καλύψουν μια σειρά από απαραίτητες προϋποθέσεις. Η πρώτη από αυτές, φυσικά, τους καλεί να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η κατάθεση μπορεί να έχει οποιοδήποτε ύψος, αλλά θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσω ενός εκ των δύο επιλεγμένων τρόπων: το BeeCash ή το ecoPayz.

Το επόμενο βήμα είναι να ενημερώσουν την εταιρία στοιχήματος Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας την ώρα και το ποσό της κατάθεσης. Τέλος, για να απελευθερωθεί το πριμ και να εμφανιστεί στον λογαριασμό τους θα πρέπει να τζιράρουν μία φορά την αξία του. Με αυτόν τον τρόπο, το ποσό της κατάθεσής τους θα διπλασιαστεί, χάρη στο πριμ 100% που μοιράζει η προσφορά.

 

Το ύψος και η χρήση του πριμ

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχει ύψος 100%, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε άθλημα. Ωστόσο, για μια ακόμη φορά, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του, προκειμένου να το απελευθερώσουν για ανάληψη, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία