Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet μπορούν να ξεκινήσουν την εβδομάδα τους με αυξημένα κεφάλαια στους λογαριασμούς τους, χάρη σε μια νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Πρόκειται για ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, το οποίο μπορούν να διεκδικήσουν όσοι πραγματοποιήσουν σήμερα μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους.

Οι παίχτες που θα ολοκληρώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες θα εξασφαλίσουν ένα πριμ ίσο με το 20% της αξίας της κατάθεσής τους, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορέσουν έπειτα να το χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Το βασικό… συστατικό για τη συμμετοχή στη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό. Η κατάθεση μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σήμερα, έως τις 23:59. Επιπλέον, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας του ποσού κατάθεσης επί μία φορά, προκειμένου να μεταφερθεί το πριμ στους δικαιούχους. Τέλος, οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά και θα πραγματοποιήσουν την κατάθεση θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ποσό και την ώρα της κατάθεσης.

 

Το πριμ που θα κερδίσουν οι παίχτες

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν όλοι όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχει αξία ίση με το 20% του ποσού κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα του πριμ, τέλος, θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Ωστόσο, για να απελευθερωθούν προς ανάληψη, θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος που έχει ανακοινώσει για τέτοιες περιπτώσεις η Goalbet.

Χάρη στη σημερινή προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να ενισχύσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους και να εκμεταλλευτούν το πριμ, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Μην ξεχνάτε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως μπορούν και οι Έλληνες να διεκδικήσουν το πριμ επαναφόρτισης που ανακοίνωσε.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία