Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού μοιράζει σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μια νέα ανταμοιβή, αρκεί να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδικασία και να μεταφέρουν νέα χρήματα στον λογαριασμό τους. Η σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι υπόσχεται να ανταμείψει με ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού όσους πραγματοποιήσουν εγκαίρως μια νέα κατάθεση.

Η προσφορά, όμως, ισχύει μόνο για σήμερα, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να ολοκληρώσουν εγκαίρως τις απαραίτητες διαδικασίες.

 

Οι διαδικασίες για την εξασφάλιση του πριμ επαναφόρτισης

Η προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet λήγει απόψε στις 23:59, γεγονός που σημαίνει ότι όλες οι απαραίτητες διαδικασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τότε. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν το πριμ θα πρέπει αρχικά να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους και έπειτα να τζιράρουν την αξία του επί μία φορά, προκειμένου να απελευθερώσουν το πριμ. Παράλληλα, θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα στη Goalbet και να ενημερώσουν για το ποσό και την ώρα της κατάθεσης.

Μόλις ολοκληρώσουν τις παραπάνω διαδικασίες, οι παίχτες θα δουν ένα πριμ να προστίθεται στα χρήματα του λογαριασμού τους. Το πριμ αυτό θα έχει ύψος 20% επί του ποσού της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Παράλληλα, θα μπορεί να απελευθερωθεί και για ανάληψη, υπό την προϋπόθεση ότι θα καλυφθούν πρώτα οι απαιτήσεις τζιραρίσματος που ανακοινώνει η Goalbet.

Χάρη σε αυτό το πριμ, λοιπόν, οι παίχτες θα δουν την αξία της νέας τους κατάθεσης να αυξάνεται και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς να ρισκάρουν δικά τους χρήματα. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ολοκληρώσουν εγκαίρως τις παραπάνω διαδικασίες.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Novibet για την σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας επέλεξε τον αγώνα της Bundesliga 2 ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Ουνιόν Βερολίνου. Και μην ξεχνάτε πως σε όλες τις προσφορές της αλλά και στα παιχνίδια της της Goalbet μπορούν να συμμετέχουν και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία