Νέο bonus κατάθεσης στον Stoiximan

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ξεκινά επιτέλους η ελληνική SuperLeague και ο Stoiximan γιορτάζει το γεγονός, υποσχόμενος ένα νέο bonus στα μέλη του. Το συγκεκριμένο bonus μπορούν να το εξασφαλίσουν όλα τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος, προκειμένου να στοιχηματίσουν στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος (αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση επιθυμούν), χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan υπόσχεται ένα μπόνους νέας κατάθεσης, το οποίο θα δικαιούνται όσοι επαναφορτίσουν τον λογαριασμό τους με χρήματα. Το ύψος του bonus είναι 100% και μπορεί να αγγίξει έως και τα 25 ευρώ.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, οι παίχτες που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν το μπόνους είναι να προχωρήσουν σε μια νέα κατάθεση. Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, δεν απαιτείται κάποιο ελάχιστο ποσό, αλλά ούτε και η συμπλήρωση κάποιου ειδικού κωδικού. Εφόσον ολοκληρώσουν τη νέα τους κατάθεση, όπως κάνουν πάντα, θα δικαιούνται το bonus. Αν κάποιος, λοιπόν, μεταφέρει 20 ευρώ στον λογαριασμό του, θα εισπράξει ένα bonus 20 ευρώ.

 

Τα χρήματα του μπόνους θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για στοιχηματισμό χωρίς ρίσκο, στους αγώνες της SuperLeague, σε άλλα ποδοσφαιρικά γεγονότα, μα και σε άλλα αθλήματα. Ωστόσο, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη. Όπως και κάθε άλλο bonus που προσφέρει ο Stoiximan, άλλωστε, απαιτεί τζιράρισμα της αξίας του επί 10 φορές, προκειμένου να απελευθερωθεί και να γίνει διαθέσιμο προς ανάληψη.

 

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν διορία έως τις 30 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να διεκδικήσουν το μπόνους που προσφέρει ο Stoiximan και να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν χωρίς ρίσκο.

 

Το μπόνους νέας κατάθεσης μπορούν να κερδίσουν και όσοι Έλληνες στοιχηματίσουν μέσω του Stoiximan μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και μάλιστα αποτελεί και χορηγό πολλών ελληνικών ομάδων.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία