Ανταμείβει τις σημερινές καταθέσεις χρημάτων η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της και υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό τους. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, το οποίο θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν έπειτα, για να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η προσφορά, όμως, ισχύει μόνο για σήμερα, το οποίο σημαίνει ότι οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις πριν το τέλος της ημέρας. Με άλλα λόγια, όσοι θέλουν το πριμ επαναφόρτισης θα πρέπει να σπεύσουν να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση και να ακολουθήσουν τις οδηγίες της προσφοράς της Goalbet.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Το πρώτο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό που διατηρούν στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet. Η κατάθεση μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και οι παίχτες θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα στο πριμ του στοιχήματος ή του καζίνο. Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρουν μια φορά την αξία της κατάθεσης, έως τις 23:59 το βράδυ. Και, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με την αξία και την ώρα της κατάθεσης.

Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι παραπάνω διαδικασίες, το πριμ της προσφοράς θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων και θα είναι διαθέσιμο για χρήση.

 

Οι λεπτομέρειες του πριμ

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν όσοι καταθέσουν σήμερα χρήματα στον λογαριασμό τους και καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα έχει ύψος ίσο με το 20% της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επίσης θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ για να μπορέσουν να το απελευθερώσουν προς ανάληψη θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις τζιραρίσματος που ισχύουν στην Goalbet.

Τέλος να θυμίσουμε πως για σήμερα η Goalbet προσφέρει τον αγώνα Λιντς-Γουλβς με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία