Εορταστικό bonus 30 ευρώ από τη Betrally

Η εταιρία στοιχημάτων Betrally ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου μπόνους, το οποίο μπορούν να διεκδικήσουν όλα τα μέλη της που προχωρούν σε κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό τους. Πρόκειται για ένα bonus που ισχύει κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και μπορεί να προσφέρει στα μέλη της Betrally την ευκαιρία να διεκδικήσουν πραγματικά κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, κάθε μέλος της ιστοσελίδας του online στοιχήματος που θα προχωρήσει στην επόμενή του κατάθεση, έως τις 7 Ιανουαρίου 2015, θα λαμβάνει κι ένα μπόνους 100%, αξίας έως και 30 ευρώ. Προκειμένου, όμως, να μπορέσει κάποιος να διεκδικήσει το συγκεκριμένο bonus, οφείλει να καλύψει κάποιες προϋποθέσεις.

 

Η πρώτη αφορά στη διαδικασία κατάθεσης. Κατά τη διάρκειά της, οι παίχτες θα πρέπει να θυμηθούν να συμπληρώσουν τον ειδικό κωδικό GIFTGOALS. Και η δεύτερη, αφορά στις απαιτήσεις τζιραρίσματος: για να μπορέσει κάποιος να λάβει το bonus, θα πρέπει πρώτα να τζιράρει την αξία της κατάθεσής του μία φορά σε παρολί τουλάχιστον τριών σημείων και αποδόσεων 1.60 και άνω. Μόλις καλυφθεί η συγκεκριμένη προϋπόθεση, οι παίχτες θα δουν το μπόνους να πιστώνεται στο λογαριασμό τους.

 

Ακόμη κι όταν το bonus βρίσκεται στο λογαριασμό τους, όμως, οι παίχτες δε θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή του, παρά μόνο αφού καλύψουν και τις νέες απαιτήσεις τζιραρίσματος. Σύμφωνα με αυτές, προκειμένου να μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψη του μπόνους, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας του επί εφτά φορές στα στοιχήματα της Betrally. Θα πρέπει, όμως, και πάλι να πρόκειται για παρολί, με τουλάχιστον τρία σημεία έκαστο και αποδόσεις 1.60 και άνω.

 

Κάθε παίχτης, λοιπόν, που θα λάβει το χριστουγεννιάτικο μπόνους της Betrally μπορεί να το εκμεταλλευτεί, στοιχηματίζοντας χωρίς ρίσκο στα σημεία της επιλογής του. Βέβαια, θα πρέπει πρώτα να καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις - μα μόλις το καταφέρει, θα μπορεί ακόμη και να προχωρήσει σε ανάληψη των χρημάτων που του χάρισαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας.

Η Betrally είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν live στοίχημα,online και live καζίνο,πόκερ και πολλά άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrally και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrally ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία