Ποδοσφαιρικό bonus 25 ευρώ στη Betrally

Τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν ήδη ξεκινήσει και εκατομμύρια παίχτες στοιχήματος έχουν εξασφαλίσει κέρδη, χάρη στις σωστές προβλέψεις τους. Πολλοί παίχτες, μάλιστα, αναδεικνύονται σε ειδικούς, έχοντας κατορθώσει να συγκεντρώσουν υψηλά κέρδη σε αγώνες της Premier League, της La Liga και άλλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

 

Η εταιρία στοιχήματος Betrally, λοιπόν, προσφέρει σε κάθε παίχτη τη δυνατότητα όχι μόνο να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος, προβλέποντας σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά και να διεκδικήσει ένα μπόνους έως και 25 ευρώ, με την επόμενή του κατάθεση. Το συγκεκριμένο bonus απευθύνεται σε όλα τα μέλη της Betrally και όχι μόνο στα νέα που δεν έχουν ακόμη προχωρήσει σε κατάθεση στο λογαριασμό τους και υπόσχεται ένα μπόνους 25% επί του ποσού της επόμενής τους κατάθεσης, μέγιστης αξίας 25 ευρώ.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να προχωρήσουν στην επόμενή τους κατάθεση, έως και τις 30 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διαδικασία της κατάθεσης, δεν πρέπει να ξεχάσουν να συμπληρώσουν τον κωδικό PROOF25 στο σχετικό πεδίο. Έπειτα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το συνολικό ποσό της κατάθεσης, προκειμένου να στοιχηματίσουν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Μόλις οι απαιτήσεις τζιραρίσματος καλυφθούν, οι παίχτες θα λάβουν το bonus, ίσο με το 25% της κατάθεσής τους και όχι υψηλότερο από 25 ευρώ.

 

Τα στοιχήματα που απαιτούνται, προκειμένου να πιστωθεί το μπόνους στο λογαριασμό κάποιου παίχτη, μπορούν να είναι μονά ή παρολί. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθούν σε σημεία με απόδοση 1.70, στην αγορά της επιλογής του παίχτη. Από την προσφορά, όμως, εξαιρούνται οι αγορές του over/under και του χάντικαπ δύο σημείων.

 

Τέλος, το μπόνους που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των παιχτών είναι διαθέσιμο και προς ανάληψη. Προκειμένου να κερδίσουν αυτή τη δυνατότητα, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τζιράρουν την αξία του επί έξι φορές στα στοιχήματα της Betrally.

 

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, λοιπόν, μπορούν να διεκδικήσουν επιπλέον χρήματα για τα στοιχήματά τους, προχωρώντας σε μια νέα κατάθεση, και να αποδείξουν σε όλους ότι κατέχουν το σπορ των σωστών προβλέψεων στους αγώνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χάρη στην Betrally η οποία ανήκει στις νεότευκτες εταιρίες στοιχημάτων.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrally και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrally ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία