Νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και επιφυλάσσει μια νέα προσφορά για τα μέλη της εκείνα που θα καταθέσουν νέα χρήματα στον λογαριασμό τους και τα χρησιμοποιήσουν έπειτα, για να τοποθετήσουν στοιχήματα στα εκατοντάδες γεγονότα που προσφέρει. Η νέα προσφορά θα ανταμείψει όσους συμμετάσχουν και καλύψουν τις προϋποθέσεις της με ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, το οποίο θα αγγίζει το 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Για να εξασφαλίσουν το συγκεκριμένο πριμ, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν μια σειρά από προϋποθέσεις, που περιλαμβάνουν μια νέα κατάθεση, αλλά και το τζιράρισμα της αξίας της.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν το πριμ επαναφόρτισης της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχουν διορία έως απόψε στις 23:59, προκειμένου να καλύψουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Αρχικά, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια κατάθεση στον λογαριασμό τους. Μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό, αρκεί μετά να τζιράρουν την αξία του επί μία φορά, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet.

Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ποσό και την ώρα της κατάθεσής τους.

 

Η ανταμοιβή για τις σημερινές καταθέσεις

Οι παίχτες που θα καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς θα εξασφαλίσουν ένα πριμ. Το πριμ θα έχει ύψος 20% επί του ποσού κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο. Επιπλέον, για να απελευθερωθεί προς ανάληψη, είναι απαραίτητο να τζιραριστεί ξανά η αξία του, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ανακοινώνει η Goalbet για τέτοιες περιπτώσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία