Πριμοδοτεί τις σημερινές καταθέσεις η εταιρεία στοιχήματος Goalbet

Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για όσους έχουν μικρό υπόλοιπο στον λογαριασμό που διατηρούν στην εταιρεία στοιχήματος Goalbet να τον επαναφορτίσουν, μεταφέροντας χρήματα που θα χρησιμοποιήσουν για τα στοιχήματά τους. Σήμερα, άλλωστε, η Εθνική Ελλάδας αγωνίζεται εναντίον της Κροατίας, στον πρώτο αγώνα μπαράζ για το Μουντιάλ ποδοσφαίρου, ενώ αύριο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι στο πλαίσιο της Euroleague στο μπάσκετ.

Ένας ακόμη λόγος για να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση τα μέλη της Goalbet είναι η προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία. Πρόκειται για μια προσφορά που θα ανταμείψει με ένα πριμ όσους πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση και έπειτα χρησιμοποιήσουν τα χρήματα, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Συνοδεία πριμ η επόμενη κατάθεση στην Goalbet

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet και να εξασφαλίσουν το σχετικό πριμ θα πρέπει πρώτα να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταφέρουν έως και 200 ευρώ και θα εισπράξουν ένα πριμ ύψους 20%. Έπειτα, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εν λόγω πριμ, ώστε να τοποθετούν στοιχήματα χωρίς ρίσκο και να διεκδικούν κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για την τύχη των χρημάτων που βρίσκονται στον λογαριασμό τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Αρχικά, λοιπόν, οι παίχτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν σήμερα μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και έπειτα να στείλουν ένα μήνυμα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, αναγράφοντας την ώρα και το ποσό της κατάθεσης. Μόλις η διαδικασία κατάθεσης ολοκληρωθεί, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν και τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να λάβουν το πριμ.

Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν ολόκληρο το ποσό της κατάθεσης, σχηματίζοντας ένα παρολί. Και το συγκεκριμένο παρολί θα πρέπει να περιέχει (εκτός άλλων επιλογών) ένα στοίχημα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Κροατία και Ελλάδα και ένα στον αυριανό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι παίχτες, βέβαια, μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και οποιοδήποτε σημείο, καθώς και άλλους αγώνες στο παρολί τους. Και, ανεξάρτητα από το αν το παρολί θα κερδίσει ή θα χάσει, θα εξασφαλίσουν το πριμ που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet.

Τέλος εννοείται πως δικαίωμα στην προσφορά αυτήν έχουν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία