Νέο bonus πρώτης κατάθεσης στην Tipico

H εταιρία στοιχημάτων Tipico υποδέχεται όχι μόνο το Μουντιάλ, αλλά και τα νέα μέλη της με μια ανανεωμένη προσφορά. Όσοι, λοιπόν, ανοίξουν νέο λογαριασμό στη γερμανική εταιρεία του online στοιχήματος, δικαιούνται μπόνους έως και 100 ευρώ. Το μόνο που έχουν να κάνουν τα νέα μέλη είναι να προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Μόλις την ολοκληρώσουν, θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους το διπλάσιο ποσό - δηλαδή, το ποσό της κατάθεσης συν ένα bonus 100%, το οποίο, ωστόσο, δε μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ευρώ.

 

Χάρη στο εν λόγω μπόνους, λοιπόν, τα νέα μέλη της Tipico έχουν περισσότερα χρήματα στη διάθεσή τους, προκειμένου να τα στοιχηματίσουν στους αγώνες του Μουντιάλ.

Η Tipico είναι μία από τις λίγες στοιχηματικές εταιρίες που δεν δέχονται παίχτες από την Ελλάδα τουλάχιστον προς το παρόν.



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Tipico και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Tipico ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία