Με πριμ ανταμείβει τις σημερινές καταθέσεις η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Μια νέα προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Goalbet υπόσχεται να ανταμείψει την επόμενη κατάθεση κάθε μέλους της με ένα πριμ. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα μεταφέρουν σήμερα χρήματα στον λογαριασμό τους δε θα μπορούν να στοιχηματίσουν μόνο τα χρήματα που προήλθαν από την τσέπη τους, αλλά και αυτά του πριμ, προκειμένου να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν.

Η νέα προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για την επόμενη κατάθεση που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της έως απόψε το βράδυ και υπόσχεται να τα ανταμείψει με ένα πριμ ύψους 20%, έως ένα προκαθορισμένο ποσό.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης του πριμ της Goalbet

Το πρώτο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το πριμ της Goalbet είναι να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η κατάθεση μπορεί να αφορά σε οποιοδήποτε ποσό, αλλά θα πρέπει να γίνει έως τις 23:59 απόψε το βράδυ. Μόλις η κατάθεση πραγματοποιηθεί, οι παίχτες έχουν δύο ακόμη υποχρεώσεις.

Πρώτον, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα e-mail, που θα αναφέρει την ώρα και το ποσό της κατάθεσης. Και δεύτερον, θα πρέπει να τζιράρουν μία φορά το ποσό της κατάθεσης. Η διαδικασία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με στοιχήματα σε σημεία απόδοσης 1.50 και άνω και κανένα από τα στοιχήματα δε θα πρέπει να κλείσει πρόωρα μέσω cash out.

 

Το ύψος και η χρήση του πριμ

Όσοι ολοκληρώσουν τις παραπάνω διαδικασίες θα ανταμειφθούν με ένα πριμ, ύψους 20% επί της αξίας της κατάθεσής τους, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα του πριμ θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Προκειμένου, όμως, να γίνουν διαθέσιμα και για ανάληψη, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας του πριμ επί τρεις φορές και πάλι σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Τέλος για σήμερα η Goalbet να σας ενημερώσουμε πως προσφέρει 0% γκανιότα για έναν αγώνα της γαλλικής Ligue 1 και έναν της αγγλικής Premier League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία