Πριμ επαναφόρτισης μόνο για σήμερα στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Η νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της και συγκεκριμένα για όσους παίχτες πραγματοποιήσουν σήμερα μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Οι παίχτες αυτοί θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα πριμ επαναφόρτισης, το οποίο θα τους χρησιμεύσει έπειτα στο να τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Η προσφορά της Goalbet ισχύει μόνο σήμερα και οι παίχτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, να ενημερώσουν τους υπεύθυνους και έπειτα να τζιράρουν την αξία της, προκειμένου να απελευθερωθεί το πριμ.

 

Όροι διεκδίκησης του πριμ επαναφόρτισης

Ο πρώτος και βασικότερος όρος για να εισπράξει κάποιος το πριμ είναι να πραγματοποιήσει μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό του. Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, έως τις 23:59. Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, ο παίχτης θα πρέπει να στείλει ένα e-mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να αναφέρει την ώρα και το ποσό κατάθεσης.

Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρει την αξία της κατάθεσης επί μία φορά. Μπορεί να τοποθετήσει οποιοδήποτε στοίχημα, μόνο ή παρολί, pre-game ή live, αρκεί να επιλέξει σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, δε μπορεί να πραγματοποιήσει cash out στα στοιχήματα που θα τοποθετήσει με σκοπό να τζιράρει την αξία της κατάθεσης.

 

Το ύψος και η απελευθέρωση του πριμ

Εφόσον καλύψει τις παραπάνω προϋποθέσεις, ο παίχτης θα εισπράξει το πριμ επαναφόρτισης, το οποίο θα έχει ύψος 20% επί της αξίας της κατάθεσης, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Το πριμ θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και να μεταφερθεί από τον λογαριασμό του παίχτη. Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα να τζιραριστεί η αξία του επί τρεις φορές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία