Πριμ για τις σημερινές καταθέσεις τους δικαιούνται τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet

Τα μέλη της Goalbet μπορούν σήμερα να διεκδικήσουν ένα πριμ, απλά πραγματοποιώντας μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να αυξάνεται ακόμα περισσότερο, χάρη στη σημερινή προσφορά.

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet θα ανταμείψει με ένα πριμ 20% (έως ένα προκαθορισμένο όριο) όσους καταθέσουν σήμερα χρήματα στον λογαριασμό τους και τζιράρουν την αξία τους, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στη σελίδα της προσφοράς.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό τους. Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σήμερα και το ποσό της να τζιραριστεί μία φορά, έως τις 23:59 το βράδυ. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αρκεί να στείλουν και ένα μήνυμα στην Goalbet, αναφέροντας το ποσό της κατάθεσης και την ώρα που πραγματοποιήθηκε.

Μόλις ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες, οι παίχτες θα δουν ένα πριμ να πιστώνεται στον λογαριασμό τους, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες του πριμ της προσφοράς

Το πριμ που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τα μέλη της Goalbet μέσω της νέας προσφοράς θα έχει ύψος 20% επί του ποσού κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα του πριμ θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ για να απελευθερωθούν προς ανάληψη απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως η Goalbet για σήμερα ανακοίνωσε για τα μέλη της και τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας-Μπέρνλι με 0% γκανιότα. Μην ξεχνάτε πως όλες τις προσφορές της Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος γιατί ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία