Νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet που σκοπεύουν να μεταφέρουν νέα ποσά στους λογαριασμούς τους έχουν σήμερα την ιδανική ευκαιρία, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή και να της δώσουν ενισχυμένη αξία. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να ενισχύσει τα ποσά των σημερινών καταθέσεων κατά 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Με άλλα λόγια, όσοι καταθέσουν σήμερα χρήματα στον λογαριασμό που διατηρούν στην Goalbet θα δουν το ποσό να ενισχύεται κατά 20% (έως ένα όριο) και θα μπορούν έπειτα να τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Η προσφορά, όμως, ισχύει μόνο για σήμερα, οπότε όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα κάνουν καλά να βιαστούν, προκειμένου να καλύψουν στο έπακρο τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Τη σημερινή προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της Goalbet που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια κατάθεση στον λογαριασμό τους. Οι παίχτες αυτοί έχουν περιθώριο έως απόψε στις 23:59, προκειμένου να καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά.

Αρχικά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους και έπειτα να τζιράρουν την αξία του επί μία φορά, έως τις 23:59. Επιπλέον, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα με την ώρα και το ύψος της κατάθεσης. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν το πριμ που συνοδεύει την κατάθεσή τους και θα αποκτήσουν την ευκαιρία για την τοποθέτηση στοιχημάτων δίχως ρίσκο.

 

Το πριμ και οι προϋποθέσεις που το συνοδεύουν

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα έχει ύψος 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Παράλληλα, όσοι καταφέρουν και τζιράρουν την αξία του, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet για τα πριμ, θα μπορούν να προχωρήσουν και σε ανάληψή του.

Εκτός από το πριμ κατάθεσης η Goalbet επέλεξε και τον αγώνα Ιαπωνία-Χιλή του Copa America για να τον προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα. Μην ξεχνάτε πως αυτές τις δύο προσφορές και άλλες πολλές μπορούν και οι Έλληνες να τις επωφεληθούν καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία