Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Μπορεί να μην είναι σε θέση να συγκριθεί με τα προηγούμενα, αλλά το επερχόμενο Σαββατοκύριακο διαθέτει αρκετή αγωνιστική δράση, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και άλλα αθλήματα. Τα μέλη της Goalbet θα έχουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού ήδη από σήμερα και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσουν να αποκτήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν και κάποια στοιχήματα χωρίς ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά της νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας.

Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να αυξήσει το υπόλοιπο του λογαριασμού όσων παιχτών την εκμεταλλευτούν εγκαίρως και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Πριμ στην επόμενη κατάθεση

Αναλυτικότερα, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet έχουν λάβει αυτές τις ημέρες ένα μήνυμα που αναλύει κάθε πτυχή της προσφοράς. Η συγκεκριμένη υπόσχεται ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού σε κάθε παίχτη που θα πραγματοποιήσει μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό του, έως τις 28 Μαΐου.

Το πριμ θα έχει ύψος 20% επί του ποσού της κατάθεσης και οι παίχτες μπορούν να το διεκδικήσουν μόνο μία φορά, με την επόμενη μεταφορά χρημάτων που θα πραγματοποιήσουν στον λογαριασμό τους.

 

Διαδικασία διεκδίκησης του πριμ

Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν το πριμ που υπόσχεται η Goalbet θα πρέπει αρχικά να προχωρήσουν σε μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, έως τις 28 Μαΐου. Έπειτα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, αναφέροντας την ημερομηνία και την ώρα κατάθεσης.

Μόλις η παραπάνω διαδικασία ολοκληρωθεί, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία της κατάθεσής τους επί μία φορά, τοποθετώντας στοιχήματα σε οποιοδήποτε γεγονός, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκειά του. Και η συγκεκριμένη διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 28 Μαΐου, προκειμένου να εμφανιστεί το πριμ στον λογαριασμό τους.

Το πριμ θα είναι διαθέσιμο μόνο για στοιχηματισμό χωρίς ρίσκο και τα χρήματά του δε θα μπορούν να μεταφερθούν από τον λογαριασμό. Για να απελευθερωθούν προς ανάληψη, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του επί τρεις φορές, σε μονά ή παρολί στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη ενός αγώνα ή κατά τη διάρκειά του, σε σημεία με απόδοση 1.30 και άνω.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά αυτή έχουν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.Τέλος αξίζει να σας θυμίσουμε ότι η ιστοσελίδα συνηθίζει τον τελευταίο καιρό να ενισχύει τις καταθέσεις των μέλων της αφού ανακοινώνει συχνά την προσφορά αυτή.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία