Από ανταμοιβές συνοδεύονται οι νέες καταθέσεις στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε μια νέα χριστουγεννιάτικη προσφορά, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όλα τα μέλη της, αρκεί να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν εγκαίρως την προσφορά και μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους θα μπορέσουν να κερδίσουν ένα πριμ και να ενισχύσουν το ποσό της κατάθεσης.

Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερα χρήματα για να τοποθετήσουν στοιχήματα στα αγαπημένα τους αθλήματα και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Για να εξασφαλίσουν το πριμ, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά.

 

Οι παίχτες που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το πριμ

Η βασική προϋπόθεση της νέας προσφοράς της Goalbet είναι να πραγματοποιήσουν οι παίχτες μια νέα κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό τους. Οι παίχτες μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους, ωστόσο, έχουν περιορισμένο χρονικό διάστημα για να το κάνουν, αφού η προσφορά ολοκληρώνεται στις 29 Δεκεμβρίου, στις 23:59.

Αφού πραγματοποιήσουν τη νέα κατάθεση, οι παίχτες έχουν δύο ακόμη προϋποθέσεις να καλύψουν. Πρώτον, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα με τον τίτλο XMASSPORTS, το ποσό και την ώρα της κατάθεσης. Και δεύτερον, θα πρέπει να τζιράρουν μία φορά το ποσό της κατάθεσης, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να απελευθερώσουν το πριμ.

 

Το πριμ της νέας προσφοράς της Goalbet

Το πριμ που θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά της Goalbet θα ισούται με το 100% του ποσού της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα θα μεταφερθούν σύντομα στους λογαριασμούς των δικαιούχων και θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Για να απελευθερωθούν τα χρήματα προς ανάληψη, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τις ανταμοιβές αυτές μπορούν να τις λάβουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία