Πριμ κατάθεσης για το Σαββατοκύριακο στην εταιρεία στοιχήματος Interwetten

H εταιρεία στοιχήματος Interwetten υποδέχεται την άφθονη αγωνιστική δράση που συνοδεύει το Σαββατοκύριακο με μία προσφορά, που δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και στα υπόλοιπα διαθέσιμα αθλήματα, χωρίς να ρισκάρουν απαραίτητα τα δικά τους χρήματα. Η νέα προσφορά υπόσχεται να μοιράσει στα μέλη της Interwetten ένα πριμ κατάθεσης, το οποίο μπορεί να φτάσει σε αρκετά υψηλά επίπεδα και να φέρει κέρδη χωρίς ρίσκο στους παίχτες.

Το εν λόγω πριμ θα δικαιούνται μόνον όσα μέλη της Interwetten πραγματοποιήσουν μια κατάθεση στον λογαριασμό τους, έως τις 21 Οκτωβρίου. Και οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και το δουν να πιστώνεται στον λογαριασμό τους θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο ή ακόμη και για ανάληψη, εφόσον ολοκληρώσουν την απαραίτητη διαδικασία τζιραρίσματος.

 

Ο τρόπος εξασφάλισης του πριμ κατάθεσης της Interwetten

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν και έπειτα να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μία κατάθεση. Η κατάθεση μπορεί να έχει οποιοδήποτε ύψος, αλλά θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός της διορίας και με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός του Paypal.

Μόλις ολοκληρώσουν τη διαδικασία της κατάθεσης, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα πριμ 25%, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Για να απελευθερώσουν το πριμ, όμως, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.70 και άνω. Η απελευθέρωση του πριμ θα πραγματοποιείται σταδιακά, έως ότου καλυφθεί το προκαθορισμένο ανώτατο όριο του πριμ.

Κάθε παίχτης, τέλος, θα μπορεί να πραγματοποιήσει περισσότερες από μία καταθέσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να καλύψει το ανώτατο όριο του πριμ και να εξασφαλίσει ακόμη περισσότερα χρήματα, μέσω της προσφοράς της Interwetten.

H Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της Ελλάδος και προσφέρει στα μέλη της τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία