Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα υπάρχοντα μέλη της, υποσχόμενη να αυξήσει την αξία της επόμενής τους κατάθεσης. Αναλυτικότερα, όσοι διατηρούν ενεργό λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρεία έχουν λάβει αυτές τις ημέρες ένα μήνυμα, το οποίο τους υπόσχεται ένα πριμ, την επόμενη φορά που θα προχωρήσουν σε νέα κατάθεση μετρητών στον λογαριασμό τους.

Η συγκεκριμένη προσφορά, όμως, ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι καλά θα κάνουν να βιαστούν να την εκμεταλλευτούν.

 

Τι υπόσχεται η προσφορά;

Η προσφορά που ανακοίνωσε η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υπόσχεται ένα πριμ 20% επί του ποσού που θα μεταφέρουν οι παίχτες στην επόμενή τους κατάθεση. Το συγκεκριμένο πριμ μπορεί να φτάσει έως ένα προκαθορισμένο ποσό και θα το δικαιούνται όσοι καλύψουν τους όρους της προσφοράς.

Έπειτα, τα επιπλέον χρήματα που θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων σε οποιοδήποτε γεγονός χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Ωστόσο, για να απελευθερωθεί προς ανάληψη, απαιτείται να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της προσφοράς, οι οποίες ζητούν στοιχηματισμό του ποσού του πριμ επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.30 και άνω.

 

Ποιοι συμμετέχουν;

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλα τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet. Οι παίχτες αυτοί θα έχουν ήδη λάβει ένα ενημερωτικό μήνυμα, το οποίο τους καλεί να πραγματοποιήσουν την επόμενή τους κατάθεση, έως τις 13 Μαΐου. Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρουν το ποσό της κατάθεσης, και πάλι έως τις 13 Μαΐου. Στο ενδιάμεσο, μάλιστα, θα πρέπει να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, ώστε να τους πιστωθεί το πριμ.

 

Ποια είναι η διαδικασία;

Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση, πριν την λήξη της προσφοράς. Έπειτα, θα πρέπει να απαντήσουν στο σχετικό μήνυμα, αναφέροντας την ημερομηνία και την ώρα κατάθεσής τους. Τέλος, θα πρέπει να τζιράρουν το ποσό της κατάθεσής τους (και πάλι πριν λήξει η προσφορά) επί μία φορά. Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στη διαδικασία μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα, αρκεί να συνοδεύονται από απόδοση 1.30 και άνω.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία