Ενισχυμένη αξία στην επόμενη κατάθεση στη Goalbet

Οι επόμενες ημέρες προσφέρουν άφθονη αγωνιστική δράση, με εθνικά πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο, το Final Four της Euroleague και τους τελικούς σε Champions League και Europa League μακρύτερα στον ορίζοντα. Όπως είναι λογικό, λοιπόν, πολλοί παίχτες φροντίζουν να… προετοιμάσουν κατάλληλα τους λογαριασμούς που διατηρούν στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet, πραγματοποιώντας νέες καταθέσεις χρημάτων.

Οι καταθέσεις αυτές, μάλιστα, μπορούν να αποκτήσουν ενισχυμένη αξία, κατά 20%, εφόσον οι παίχτες πραγματοποιήσουν εγκαίρως την επόμενή τους κατάθεση στη Goalbet και εκμεταλλευτούν την τρέχουσα προσφορά τους.

 

Πριμ 20% στην επόμενη κατάθεση στη Goalbet

Σύμφωνα με το νέο μήνυμα που έχει στείλει στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, η Goalbet θα ανταμείψει κάθε παίχτη που θα πραγματοποιήσει άμεσα την επόμενη κατάθεση στον λογαριασμό του. Το ποσό της κατάθεσης θα ενισχυθεί κατά 20%, χάρη στο πριμ που υπόσχεται η εταιρεία και οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

Τα επιπλέον χρήματα που θα εξασφαλίσουν, άλλωστε, θα μπορούν να στοιχηματιστούν σε οποιοδήποτε άθλημα και αθλητικό γεγονός και να αποφέρουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν τα πραγματικά χρήματα που υπάρχουν στους λογαριασμούς.

 

Όροι και προϋποθέσεις του πριμ

Για να είναι σε θέση να ενισχύσουν την αξία της κατάθεσής τους, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet θα πρέπει να πραγματοποιήσουν επαναφόρτιση του λογαριασμού τους έως τις 19 Μαΐου, στις 23:59.

Οι παίχτες θα μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό, αλλά θα πρέπει πρώτα να τζιράρουν την αξία του επί μία φορά, σε στοιχήματα σε οποιοδήποτε άθλημα, στο pregame ή στο live στοίχημα. Έπειτα, μόλις το πριμ απελευθερωθεί, θα είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμό χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και για ανάληψη. Για να μπορεί να μεταφερθεί από τον λογαριασμό, θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία του επί τρεις φορές, σε οποιοδήποτε στοίχημα με απόδοση 1.30 και άνω.

Μόλις πραγματοποιήσουν την κατάθεσή τους, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να στείλουν το απαραίτητο μήνυμα στην Goalbet, αναφέροντας την ημέρα και την ώρα της κατάθεσης.

H Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και αξίζει να αναφέρουμε το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής που ανακοίνωσε η εταιρία πριν λίγες ημέρες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία