Ευκαιρία για πριμ κατάθεσης στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Tα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet έχουν σήμερα την ευκαιρία να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, διεκδικώντας ένα νέο πριμ μέσω της νέας προσφοράς που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η Goalbet υπόσχεται σήμερα να ανταμείψει την επόμενη κατάθεση που θα πραγματοποιήσουν όλα τα μέλη της, αρκεί να καλυφθούν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά και προχωρήσουν σε μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους θα δουν τα χρήματα που θα έχουν μεταφέρει να ενισχύονται κατά 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της Goalbet και να διεκδικήσουν το πριμ, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Το περιθώριο που έχουν, όμως, λήγει απόψε στις 23:59. Επίσης, μόλις πραγματοποιήσουν την κατάθεση, θα πρέπει να ξεκινήσουν να τοποθετούν στοιχήματα στα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει η Goalbet, προκειμένου να τζιράρουν μία φορά το ποσό που θα έχει μεταφερθεί στον λογαριασμό τους και να απελευθερώσουν το πριμ. Και σε αυτή την περίπτωση, έχουν περιθώριο έως απόψε στις 23:59.

Τέλος, οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να την ενημερώσουν για το ποσό και την ώρα της κατάθεσης.

 

Το πριμ της προσφοράς

Οι παίχτες που θα καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς της Goalbet θα εξασφαλίσουν ένα πριμ, το οποίο θα ισούται με το 20% του ποσού κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ για να μπορέσει να μεταφερθεί από τον λογαριασμό, απαιτείται να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως η Goalbet για σήμερα επέλεξε τον αγώνα της ιταλική Serie A Σαμπντόρια-Νάπολι για την προσφορά της 0% γκανιότας. Μην ξεχνάτε πως τις δύο αυτές προσφορές αλλά και άλλες πολλές μπορείτε να τις επωφεληθείται καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία