Με πριμ ανταμείβει τις σημερινές καταθέσεις η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Τα μέλη της Goalbet που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο ή σε άλλα αθλήματα έχουν και σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, χάρη στις κορυφαίες διοργανώσεις που διεξάγονται αυτές τις ημέρες (παράδειγμα η 0% γκανιότα στο Σενεγάλη-Αλγερία του Κόπα Άφρικα).  Και το μόνο που χρειάζονται, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, είναι λίγη τύχη και χρήματα στον λογαριασμό τους. Όσοι, μάλιστα, τροφοδοτήσουν σήμερα τον λογαριασμό τους με χρήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή: ένα πριμ επαναφόρτισης που μοιράζει η Goalbet.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα, οπότε οι παίχτες που θέλουν να κερδίσουν την ανταμοιβή θα πρέπει να σπεύσουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία και να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, πριν τα μεσάνυχτα.

 

Οι προϋποθέσεις για το πριμ της Goalbet

Για να εξασφαλίσουν το πριμ που μοιράζει η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσουν μια κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η κατάθεση μπορεί να έχει οποιοδήποτε ύψος, αλλά θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σήμερα, έως τις 23:59.

Όσοι πραγματοποιήσουν την κατάθεση θα πρέπει να καλύψουν δύο ακόμη προϋποθέσεις. Πρώτον, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ποσό και την ώρα κατάθεσης, και δεύτερον, θα πρέπει να τζιράρουν το ποσό της κατάθεσης επί μία φορά και πάλι, έως τις 23:59. Με αυτόν τον τρόπο, το πριμ θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους, έτοιμο για χρήση.

 

Το πριμ για όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά

Οι παίχτες που θα καλύψουν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν ένα πριμ, το οποίο θα έχει ύψος 20% επί της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ έπειτα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ θα μπορεί και να απελευθερωθεί προς ανάληψη. Για να γίνει κάτι τέτοιο, όμως, θα πρέπει πρώτα να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Να θυμίσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, γεγονός που σημαίνει πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω αυτής.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία