Πριμ φέρνει η επόμενη κατάθεση στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που υπόσχεται να ανταμείψει όσους πραγματοποιήσουν σήμερα μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Χάρη στην προσφορά, όσοι πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό τους και καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

Η προσφορά ισχύει μόνον για σήμερα και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία κατάθεση στον λογαριασμό τους. Οι παίχτες αυτοί θα πρέπει να καλύψουν και μια σειρά από επιπλέον προϋποθέσεις, για να εξασφαλίσουν το πριμ που μοιράζει η προσφορά.

 

Η διαδικασία διεκδίκησης του πριμ

Το πριμ που μοιράζει σήμερα η εταιρία στοιχημάτων Goalbet θα μπορέσουν να το εξασφαλίσουν όσοι ακολουθήσουν κατά γράμμα την απαραίτητη διαδικασία. Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρουν το ποσό της κατάθεσης μία φορά, τοποθετώντας τα απαραίτητα στοιχήματα, έως τις 23:59 πριν τα μεσάνυχτα.

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ποσό και την ώρα της κατάθεσης. Με αυτόν τον τρόπο, το πριμ θα απελευθερωθεί και θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους.

 

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν οι νικητές

Το πριμ που μοιράζει σήμερα η Goalbet θα έχει ύψος 20% επί του ποσού κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Οι παίχτες που θα το εξασφαλίσουν θα μπορούν έπειτα να το χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Για να απελευθερωθεί προς ανάληψη απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας του επί τρεις φορές, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις πριμ της Goalbet.

Τέλος να σημειώσουμε πως για σήμερα η Goalbet ανακοίνωσε τον αγώνα Χόλστεϊν Κίελ-Σεντ Πάουλι της γερμανικής Bundesliga 2 με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία