Χριστουγεννιάτικο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού από την Goalbet

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet υποδέχεται τα Χριστούγεννα και το νέο χρόνο με μια προσφορά που μπορεί να επιτρέψει στα μέλη της να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο στα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει. Η νέα προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου και μπορεί να αποφέρει στους παίχτες ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού.

Αναλυτικότερα, όσοι ακολουθήσουν τις οδηγίες της προσφοράς και πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους θα εξασφαλίσουν ένα πριμ συγκεκριμένης αξίας, το οποίο έπειτα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν μετρητά από τον λογαριασμό τους.

 

Η διαδικασία διεκδίκησης του πριμ

Πρώτα απ’ όλα, όσοι θέλουν να κερδίσουν το πριμ που μοιράζει η στοιχηματική εταιρεία Goalbet θα πρέπει να επισκεφτούν την σελίδα της στο Facebook. Εκεί, θα πρέπει να κάνουν Like και έπειτα να στείλουν ένα προσωπικό μήνυμα με το ID του λογαριασμού τους στην στοιχηματική ιστοσελίδα.

Έπειτα, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Και, μόλις ολοκληρώσουν την κατάθεση, θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, αναφέροντας την ώρα και το ποσό της κατάθεσης.

Με αυτόν τον τρόπο, θα ολοκληρωθεί η απαραίτητη διαδικασία και το πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους. Απομένει, όμως, ένα ακόμη βήμα για την απελευθέρωσή του.

 

Το πριμ της προσφοράς και η απελευθέρωσή του

Εφόσον ολοκληρώσουν την παραπάνω διαδικασία, οι παίχτες θα δουν να πιστώνεται στον λογαριασμό τους στην Goalbet ένα πριμ ύψους 100%, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Το ποσό αυτό, όμως, θα παραμείνει κλειδωμένο, έως ότου οι παίχτες τζιράρουν την αξία της κατάθεσης που πραγματοποίησαν, επί μία φορά. Μόλις ολοκληρωθεί το τζιράρισμα, το πριμ θα απελευθερωθεί και θα γίνει διαθέσιμο προς στοιχηματισμό.

Το πριμ κατάθεσης που προσφέρει η Goalbet μπορούν να το διεκδικήσουν και οι όσοι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος το επιθυμούν, μιας και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία