Νέο πριμ κατάθεσης λογαριασμού στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υποδέχεται σήμερα τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Champions League με μια νέα προσφορά και υπόσχεται να ενισχύσει τις νέες καταθέσεις που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της στους λογαριασμούς τους. Χάρη στα επιπλέον χρήματα που θα αποκτήσουν, οι παίχτες θα μπορέσουν να τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα στα σημεία της επιλογής τους και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για το ρίσκο.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά, όμως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Και εκείνοι που θα τις καλύψουν στο έπακρο θα δουν την αξία της κατάθεσής τους να αυξάνεται κατά 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Το πρώτο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet είναι να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η διορία τους λήγει στις 8 Μαΐου, στις 23:59 και έως τότε θα πρέπει, όχι μόνο να πραγματοποιήσουν την κατάθεση, αλλά και να στοιχηματίσουν ολόκληρο το ποσό της μία φορά. Έπειτα, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα e-mail με την ώρα και το ποσό της κατάθεσης, προκειμένου να εισπράξουν το πριμ.

Με αυτόν τον τρόπο, το ποσό της κατάθεσής τους θα αυξηθεί κατά 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Και τα χρήματα του πριμ θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

 

Οι προϋποθέσεις απελευθέρωσης του πριμ

Τα χρήματα του πριμ, δε θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη. Για να τα απελευθερώσουν για τον σκοπό αυτό, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet. Μόλις καλυφθούν και αυτές, οι παίχτες που έλαβαν το πριμ θα αποκτήσουν περισσότερα μετρητά στον λογαριασμό τους και θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν με όποιον τρόπο θέλουν.

Τέλος για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα του Champions League για να το προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία