Πριμ κατάθεσης για το Champions League μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Οι αγώνες του Champions League επιστρέφουν στην αγωνιστική και στοιχηματική καθημερινότητα και οι παίχτες του στοιχήματος χρειάζονται τρία πράγματα, για να εξασφαλίσουν κέρδη: έμπνευση, τύχη και χρήματα! Όσον αφορά στο τρίτο, μάλιστα, η εταιρία στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε μια νέα προσφορά που θα φροντίσει να αυξήσει το υπόλοιπο των λογαριασμών των μελών της.

Η νέα προσφορά είναι ένα πριμ που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσοι στοιχηματίζουν στους αγώνες του Champions League, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω πριμ θα μπορέσουν να διεκδικήσουν όσοι πραγματοποιήσουν νέες καταθέσεις στον λογαριασμό τους, στις 13 και 14 Φεβρουαρίου.

 

Πριμ κατάθεσης για το Champions League

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρία Interwetten θα ανταμείψει με ένα πριμ όσους προχωρήσουν σε νέες καταθέσεις στον λογαριασμό τους και έπειτα χρησιμοποιήσουν τα χρήματα, προκειμένου να στοιχηματίσουν στους αγώνες του Champions League. Το πριμ θα έχει ύψος 50% και θα φτάνει έως ένα συγκεκριμένο όριο. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα από ένα πριμ (πραγματοποιώντας περισσότερες καταθέσεις έως τη λήξη της προσφοράς), έως ότου φτάσει στο συγκεκριμένο όριο.

 

Προϋποθέσεις εξασφάλισης και απελευθέρωσης του πριμ

Αυτό που έχουν να κάνουν πρώτα απ’ όλα όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν το πριμ είναι να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, στις 13-14 Φεβρουαρίου. Η κατάθεση θα πρέπει να έχει ύψος τουλάχιστον 10 ευρώ, ενώ τα χρήματά της θα πρέπει να τζιραριστούν επί τρεις φορές, προκειμένου να απελευθερωθεί το πριμ. Τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν για το τζιράρισμα αυτό θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω και να μην αποτελούν συστήματα.

Εφόσον απελευθερώσουν το πριμ, θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Παράλληλα, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν και νέες καταθέσεις, ώστε να αυξήσουν το ποσό του πριμ.

H Interwetten η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας είχε ανακοινώσει και για τον μήνα Ιανουάριο πριμ στις καταθέσεις των μελών της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία