Πριμ κατάθεσης για Champions League και Europa League από την Interwetten

Η στοιχηματική εταιρεία Intertwetten ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν αυτές τις ημέρες στους αγώνες ποδοσφαίρου του Champions League και του Europa League και θέλουν να επαναφορτίσουν τον λογαριασμό τους. Οι επόμενες καταθέσεις των παιχτών αυτών θα συνοδευτούν με ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, το οποίο μπορεί να τους αποφέρει επιπλέον χρήματα, για στοιχηματισμό χωρίς ρίσκο.

Η προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Interwetten διαρκεί έως τις 7 Δεκεμβρίου (λήγει ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα) και θα αποφέρει πριμ 25% σε κάθε κατάθεση, έως ότου συμπληρωθεί το προκαθορισμένο ποσό. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να εισπράξουν ολόκληρο το πριμ με μια κατάθεση ή σε δόσεις, με τις επόμενες πέντε καταθέσεις τους.

 

Όροι διεκδίκησης του πριμ της Interwetten

Η βασική προϋπόθεση για να διεκδικήσει κανείς το πριμ που υπόσχεται η Interwetten είναι να πραγματοποιήσει εγκαίρως μία ή περισσότερες καταθέσεις στον λογαριασμό του. Η διορία εκμετάλλευσης της προσφοράς λήγει στις 7 Δεκεμβρίου και έως τότε οι παίχτες θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία κατάθεση.

Το ποσό της κατάθεσης, από την άλλη, θα πρέπει να ξεπερνά τα 10 ευρώ, προκειμένου να μπορέσει κάποιος να εκμεταλλευτεί την προσφορά. Και, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της κατάθεσης, ο παίχτης θα πρέπει να τζιράρει την αξία της επί τρεις φορές, τοποθετώντας στοιχήματα σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθεί το πριμ που θα έχει ύψος 25%.

Κάθε παίχτης, τέλος, μπορεί να επαναλάβει τη διαδικασία και να διεκδικήσει κι άλλα πριμ, έως ότου συμπληρωθεί το ανώτατο ποσό που έχει ορίσει η Interwetten.

 

Η χρήση των χρημάτων του πριμ

Εφόσον κάποιος παίχτης εξασφαλίσει το πριμ, έχοντας καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις τζιραρίσματος που αναφέρονται παραπάνω, τα χρήματα θα είναι στη διάθεσή του για οποιονδήποτε σκοπό. Μπορεί, για παράδειγμα, να τοποθετήσει στοιχήματα και να διεκδικήσει επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρει τα χρήματα που κατέθεσε ο ίδιος, ή και να προχωρήσει σε ανάληψή του.

Το πριμ κατάθεσης αυτό μπορούν να το διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος, καθώς η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία