Με πριμ κατάθεσης υποδέχεται η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten το Champions League

Η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten υποδέχεται την επιστροφή του Champions League και την έναρξη της φάσης των ομίλων με μια νέα προσφορά, που μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της. Χάρη στη νέα προσφορά, όσοι μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους, προκειμένου να αποκτήσουν αρκετά “εφόδια” για τις προβλέψεις τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να αυξάνεται ακόμη περισσότερο, χάρη σε ένα πριμ νέας κατάθεσης.

Την προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της Interwetten, αρκεί να σπεύσουν να πραγματοποιήσουν σήμερα μία ή περισσότερες καταθέσεις στον λογαριασμό τους. Όσο περισσότερες είναι οι καταθέσεις και τα χρήματα, άλλωστε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το πριμ.

 

Η διαδικασία διεκδίκησης του νέου πριμ της Interwetten

Αρχικά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους και να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μία νέα κατάθεση χρημάτων. Η κατάθεση θα πρέπει να έχει ύψος 10 ευρώ και άνω, ενώ η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί, προκειμένου να διεκδικήσουν επιπλέον πριμ. Για κάθε κατάθεση που θα πραγματοποιούν, άλλωστε, οι παίχτες θα εισπράττουν ένα πριμ 25%, έως ότου να συμπληρωθεί το προκαθορισμένο ποσό.

Εφόσον ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατάθεσης, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να τζιράρουν την αξία της κατάθεσης επί τρεις φορές. Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, το πριμ θα μεταφερθεί στον λογαριασμό τους και θα είναι έτοιμο για χρήση. Και ποια είναι η χρήση του; Η τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, προκειμένου κάθε παίχτης να διεκδικήσει ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρει το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό του.

Χάρη στη σημερινή προσφορά της Interwetten, λοιπόν, πολλά στοιχήματα στο Champions League θα τοποθετηθούν χωρίς το παραμικρό ρίσκο και θα αποφέρουν κέρδη στους παίχτες, εφόσον βέβαια προβλέψουν σωστά.

Τέλος και οι Έλληνες μπορούν να επωφεληθούν το πριμ κατάθεσης που προσφέρει η Interwetten καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία