Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου του Nations League θα ενεργοποιήσουν τους παίχτες του στοιχήματος και θα τους προσφέρουν πολλές επιλογές στοιχηματισμού και ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Το πρόγραμμα, άλλωστε, είναι πλούσιο και τα σημεία που καλύπτονται στοιχηματικά από την εταιρία στοιχημάτων Goalbet αμέτρητα. Επομένως, το μόνο που χρειάζονται οι παίχτες είναι έμπνευση και αρκετά χρήματα στον λογαριασμό τους.

Ενώ, όμως, η Goalbet δε μπορεί να βοηθήσει στον τομέα της έμπνευσης, μπορεί να βοηθήσει σε αυτόν των χρημάτων, μέσω της νέας της προσφοράς. Οι υπεύθυνοι υπόσχονται να ανταμείψουν με ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού τα μέλη της Goalbet που θα πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η συγκεκριμένη κατάθεση, όμως, θα πρέπει μεταξύ άλλων να πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, έως τις 23:59!

 

Πριμοδοτεί τις σημερινές καταθέσεις η Goalbet

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια κατάθεση στον λογαριασμό τους, έως τις 23:59 το βράδυ. Κάθε παίχτης μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό του, αλλά θα πρέπει έπειτα να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να αναφέρει την ώρα και το ποσό κατάθεσης.

Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρει την αξία της κατάθεσής του, προκειμένου να πιστωθεί το πριμ στον λογαριασμό του. Μόλις ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, θα λάβει ένα πριμ ύψους 20% επί της αξίας της κατάθεσης, έως ένα συγκεκριμένο ποσό.

Τα χρήματα του πριμ, τέλος, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους αγώνες του Nations League ή σε οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Επιπλέον, θα μπορούν να απελευθερωθούν προς ανάληψη, αρκεί να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε μονά ή παρολί στοιχήματα με ελάχιστη απόδοση 1.50.

Χάρη στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet, λοιπόν, κάθε παίχτης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσει χρήματα από τον λογαριασμό του.

To πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού μπορούν να το επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι η Goalbet που το προσφέρει ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία