Με πριμ η επόμενη κατάθεση στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Όπως συνηθίζει σε καθημερινή βάση, η στοιχηματική εταιρία Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια σειρά από προσφορές με σύντομη ημερομηνία λήξης. Και μία από αυτές υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με ένα πριμ, ανεξάρτητα από το πού θα στοιχηματίσουν, αρκεί να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους.

Η ημερομηνία λήξης της προσφοράς, όμως, έρχεται σύντομα και αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να καλύψουν στο έπακρο κάθε προϋπόθεση της προσφοράς και να εξασφαλίσουν το πριμ, που με τη σειρά του θα τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες διεκδίκησης του πριμ

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει έως τις 23:59 το βράδυ της Πέμπτης και να συνοδεύεται από ένα e-mail προς το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, το οποίο θα αναφέρει την ώρα και το ποσό της κατάθεσης.

Έπειτα, αυτό που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τζιράρουν επί μία φορά το ποσό της κατάθεσης (σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω), προκειμένου το πριμ να γίνει διαθέσιμο στον λογαριασμό τους. Με αυτόν τον τρόπο, τα χρήματα που θα αποτελέσουν την ανταμοιβή για τη νέα κατάθεση θα εμφανιστούν στον λογαριασμό και θα γίνουν διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

Οι παίχτες που θα εξασφαλίσουν το πριμ, τέλος, θα έχουν και τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε ανάληψή του. Για να γίνει αυτό, όμως, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας του πριμ επί τρεις φορές (και πάλι σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω).

Χάρη στο νέο πριμ της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet, λοιπόν, οι παίχτες που θα πραγματοποιήσουν σήμερα επαναφόρτιση του λογαριασμού τους θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν χρήματα που δεν έχουν ξοδέψει οι ίδιοι, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Tέλος να σας ενημερώσουμε πως η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, έχει επιλέξει για σήμερα τον αγώνα του Κυπέλλου Ολλανδίας ανάμεσα σε Φέγενορντ και Ουτρέχτη για την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία